Софтуер

Страна:
Softkey Магазин за софтуер - цени, описания, изтегляне,
покупка на лицензирани компютърни програми
 
Намери софтуер: Пример: Kaspersky Antivirus
 
Подробно търсене
 
Всички съвети    Новия Ви принтер не иска да печати под DOS!!!
   DOSprn помогна на мнозина, ще помогне и на Вас.
 
 
 

Службата за лицензиране на софтуер «Софткей» предоставя на разработчиците на програми възможност да продават софтуер, използвайки техническите средства на сървъра «Софткей». Условията за разпространение, реда за плащане и размера на възнаграждението се определят в договорите, сключвани между ползващите и администрацията на сървъра.

За да получи право да ползвате възможностите на сървъра «Софткей» за продажба на програми, разработчика трябва да се съгласи с условията за разпространения на ПО (програмно осигуряване) на сървъра, подписвайки договор с администрацията на сървъра «Софткей». Автора може да публикува информация за програми в каталога на сървъра само след подписване на споразумение от двете страни и обмен на документите на хартия. Автора може да предостави права за продажба само в случай, че той има всички права, предавани на «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД по договора.

Договори се оформят отделно за физически лица и фирми, явяващи се и не явяващи се резиденти на Р България.

Процедура на подписване на споразумения

Автора може да подпише споразумение в персоналния раздел «За авторитe», като предварително се регистрира на сървъра. Трябва да се получи одобрение от администрацията на сървъра «Софткей». След това шаблона на договора, подписан от администрацията на сървъра, се изпраща на автора по електронната поща.

Автора трябва да въведе необходимите данни (реквизити на физическо лице или фирма, названия на програми, територия и т.н.), да разпечати договора в два екземпляра, да ги подпише и изпрати и двата екземпляра на адрес: 2070, България, гр. Пирдоп, ул. Цар Освободител 41 етаж 2 , «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД.

Фирми  

Договор за покупко-продажба на софтуер

Договора се подписва с фирми, които са разработчици на програми и (или) имат права за продажба на ПО.

По условията на договора автора е длъжен да оказва на «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД необходимата помощ при продажбата на стоките, да осигурява рекламни материали, да консултира клиентите по въпроси по експлоатация на програмите, да извършва техническа поддръжка в съответствие с лицензионното споразумение, влизащо в комплекта на доставка на всяка програма.

Договорите за покупко-продажба за фирми резиденти на Р България са два типа:

  • с не изключителни права за продажба
    По този договор автора предоставя на «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД не изключителни права за продажба на ПО. При това автора има право да продава програми или да предава права за тяхното разпространение на трети лица.
  • с изключителни права за продажба
    Автора на ПО предава на «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД изключителни права за продажба на програми, т.е. автора не може да продава програмата, а също да предава права за нейно разпространение на трети лица.

Отстъпката за «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД е 20% от авторската цена на програмата (с ДДС), ако автора е регистриран по ДДС, и 33.33%, ако автора не е регистриран по ДДС.

С фирми нерезиденти на Р България се сключва договор за покупко-продажба без прихващане на ДДС, т.е. Цените на едро не включват ДДС. Отстъпката за «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД са 33.33% от авторската цена на програмата. Плащанията се извършват в български лев.

При продажба на програмни продукти чрез сайтовете на представителства на ЗАО «Софткей» в други държави (www.softkey.com.ua, www.softkey.kz, www.softkey.by, www.softkeybg.com), във връзка с особеностите на данъчното облагане, отстъпката за «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД е 34.17% от авторската цена на програмата (с ДДС), ако автора е регистриран по ДДС, и 44.47%, ако автора не е регистриран по ДДС. Такава е и отстъпката за фирми нерезиденти на Р България.

Ред за разплащания с фирми

Плащането на средства към фирми за продажба на техни програми става въз основа на сметки, които автора дава на «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД.

Можете да разберете какво е количество и асортимента продадени програми и да разпечатите документите в раздел «Сметка» (статус на поръчка «Доставена», дата на доставка - от 1 до 30 (31) число на месеца). Въз основа на тези документи се прави плащането. Документите трябва да са датирани за месеца, за който стават плащанията.

В резултат на продажбите за месеца фирмите трябва да подготвят счетоводни документи (сметка, опростена или данъчна фактура), датирани в месеца на продажби, и да ги изпратят по пощата в «БОРИСЛАВ КИРИЛОВ» ЕООД на адрес: 2070, България, гр. Пирдоп, ул. Цар Освободител 41 етаж 2 и на електронен адрес.

Физически лица  

Авторско споразумение

На дадения етап «Софткей България» не подписва договори с разработчици на софтуер и/или софтуерни услуги без регистрирани фирми.

Вашата кошница е празна Кошница
Общо поръчки: 20 086 142
 
OpenID

Google ID
логин:
парола:
Регистрация
Забравили сте паролата?
 
Секция на клиента
Магазин
Помощ
За партньорите
Сервиз
Региони
 
 
Информация за контакт
0887336370
Пн Вт Ср Чт Пт
10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia)

Контакти

 
Задай въпрос на тех. поддръжка
Тех. поддръжка
 

Ние приемаме
Методи на плащане и други начини на плащане
 
Мейл листи
 
 
e-mail:
За мейл листите
Промени параметрите
 


NOD32 Antivirus
 
Win-RAR.bg
Win-RAR.bg
 
ВирусБлокАда - блокирай вирусите
Блокирай вирусите
 
 

Версия за печат
  |

Защитен режим
Dossev
Ако имате възникнали проблеми или въпроси, Вие можете да се свържете със службата за техническа поддръжка.

Тел. 0887336370, 071818870
от понеделник до петък 10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia), почивни дни събота и неделя
Контакти
Сайт за алтернативно решаване на спорове към Европейската комисия ОРС
Softkey page @ Google+


Продукт на фирма «Битрикс»
Разработено от
«Битрикс»

 
Copyright © 2001–2018 ЗАО «Софткей»