Софтуер

Страна:
Softkey Магазин за софтуер - цени, описания, изтегляне,
покупка на лицензирани компютърни програми
 
Намери софтуер: Пример: DOSprn
 
Подробно търсене
 
Всички съвети Колективната покупка е начин да купите продукти на изгодна цена. Приятели или познати се уговарят да закупят някакъв продукт - колкото по-голямо е количеството, толкова е по-изгодна цената.
 
 
 

Списък на новините

Новини 1 - 20 от 1331
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Следв. | Край 

19.07.2015. Norton съвети за предотвратяване на киберпрестъпления

Norton дава основни съвети за предпазване от кибер престъпления

За да се предпазите от компютърни престъпления можете да изпълните няколко прости действия. Въоръжени с някои технически препоръки и здрав смисъл, може да избегнете много от всекидневните атаки.

 / Symantec Corporation
 
28.04.2015. Doctor Web пусна лекуваща утилита за опасния Android троянец - Android.Toorch.1.origin

Компания «Doctor Web» съобщи за пускането на утилита ToorchRemover for Android, предназначена за лекуване на смартфони и таблети, заразени с опасната троянска програма Android.Toorch.1.origin. Утилитата е достъпна за безплатно изтегляне на сайта drweb.ru.

 / Dr.Web
 
07.01.2015. С MakeUp Pilot на всяка снимка ще изглеждате перфектно

На всеки понякога му се иска да изглежда една идея по-добре на снимки. Понякога се случва да не се харесаме, не защото не изглеждаме добре, а просто светлината не е била добра, някоя пъпчица току-що се е появила, бръчката, която ни дразни ясно си личи...

 / ООО "Два пилота"
 
05.01.2015. Със сметало за калории отслабването е лесно

Иска ли ви се свалите някой килограм, но ако може, без да правите някакви драстични диети? Предполагам, че да!
Опитвали ли сте да промените режима и начина си на хранене като следите какви калории на ден приемате? Предполагам, че да!

 / Ольга Лебедева
 
07.12.2014. Попълване на хартиени бланки на компютър? Вече е възможно!

Налага ли ви се да попълвате редовно различни бланки и формуляри? Дотегнало ли ви е всеки път, щом се наложи да попълвате бланка да търсите първо къде да я напечатите, а после да се чудите как да я пуснете по факса?
Ужасно е, нали?

 / ООО "Два пилота"
 
26.11.2014. Искате да узнаете историята на рода си? Вижте какво може да ви помогне!

Запознати ли сте с родословното си дърво? А искате ли да знаете какви и кои са били прадедите ви? Интересно ли ще ви е да разберете къде се намират в момента роднините ви, за които дори и не сте подозирали, че съществуват до сега?
Аз много бих искала да узная от къде тръгват корените на моя род и на къде се е разклонило родословното ми дърво.

 / Genery Software
 
21.10.2014. Кажи „край” на пилеенето на пари още сега

До скоро никога не бях се замисляла колко харча. Знам, че е безотговорно, но просто обичам да харча и каквото изкарам просто изтича през пръстите ми. Винаги съм харчила толкова, колкото съм изкарвала, че и малко отгоре, а ако ми се е налагало да направя някоя по-голяма покупка просто давам цялата заплата и кърша ръце цял месец след това.

 / Keepsoft
 
15.04.2014. Антивирусната поддръжка на Dr.Web за защита на Windows XP ще продължи до края на 2017 година

Компания «Доктор Уеб» ще защити интересите на своите клиенти и ще продължи поддръжката на антивирусните продукти Dr.Web за защита на Windows XP до края на 2017 година. Независимо от това, рано или късно потребителите ще трябва да се откажат от остарялата операционна система: на 8 април 2014 година Microsoft прекрати поддръжката на Windows XP и Office 2003.

 / Dr.Web
 
15.04.2014. Антивирусната поддръжка на Dr.Web за защита на Windows XP ще продължи до края на 2017 година

Компания «Доктор Уеб» ще защити интересите на своите клиенти и ще продължи поддръжката на антивирусните продукти Dr.Web за защита на Windows XP до края на 2017 година. Независимо от това, рано или късно потребителите ще трябва да се откажат от остарялата операционна система: на 8 април 2014 година Microsoft прекрати поддръжката на Windows XP и Office 2003.

 / Softkey
 
31.07.2013. Нова версия 2013 v2 ComponentOne Studio Enterprise

ComponentOne е компания, създаваща компоненти за Microsoft Visual Studio имаща водещо място в тази сфера. ComponentOne предлага широк избор от инструменти за разработка и решения за приложения Microsoft Windows, Web-based, Mobile.

 / ComponentOne
 
03.06.2013. SunRav BookOffice 4 – нова версия на програмата за създаване на електронни книги
SunRav Software – компанията разработчик на софтуер за образование и бизнес, пусна 4-а версия на програмата за създаване на електронни книги и учебници SunRav BookOffice. Основни нововъведения в тази версия: «лентъчен» интерфейс, стилове, импорт/експорт на документи Microsoft Word и други усъвършенствания.
 / SunRav Software
 
17.05.2013. WinRAR 5.0 beta: още по-бързо и по-лесно!

Softkey с удовольствие Ви информира за дългоочакваното събитие – излизането на бета-версия на знаменития архиватора – WinRAR 5.0 beta!

 / RAR Lab
 
07.05.2013. От PDF в Word и обратно. Представяне на ABBYY PDF Transformer 3.0

Безусловно, PDF-формата е много удобен за съхраняване на документи, тъй като обединява достойнствата и на графичните формати, и на текстовото представяне на файловете (ако техния създател включи тази възможност) в един достатъчно компактен файл. Независимо от това повечето потребители предпочитат пред него обикновения документ в .doc формат (Word), защо да се мъчат с изтегляне и инсталиране на безплатната програма Adobe Reader.

 / ABBYY Software House
 
14.04.2013. Новия Kerio Control 8 - абсолютна защита!

Softkey с удоволствие Ви информира за излизането на новия Kerio Control 8 – пълноценно UTM-решение за максимална защита срещу опасности и мониторинг на достъпа на ползващите до web съдържание.

 / Softkey
 
14.04.2013. Облачната услуга Bitrix24 направи 1 година
Над 50 000 компании са регистрирани до сега в облачния социален интранет Bitrix24, при това най-голям брой ползващи от една компания надвишава 1600 човека – и това са 30 000 000 хита в денонощие. / Bitrix, Inc.
 
10.09.2012. Какво правят децата в интернет?

При постоянното нарастване на проникването на интернет в живота на децата, продължава да расте и загрижеността на родителите от лекотата на достъпа до нежелано съдържание в мрежата. За това свидетелства постоянното увеличаване на броя на ползващите функцията "Родителски контрол" в продуктите на "Лаборатория Касперски". С наближаването на началото на учебната година компанията анализира статистиката на сработванията на този модул в своите потребителски решения.

 / Лаборатория Касперски
 
15.06.2012. Безплатно деловодство, личен състав, работа с клиенти...
Компания Битрикс пусна нова и безплатна система за работа във фирмата - Bitrix24.com / Bitrix, Inc.
 
30.03.2012. Lavasoft Ad-Aware 10 – нов продукт със старо име

Името Ad-Aware е добре известно на компютърните потребители с Windows. Вече над 13 години тези популярни приложения на шведската фирма Lavasoft, осигуряват надеждна защита на потребителските системи срещу различни интернет-заплахи. Наскоро бе представена обновената линия Ad-Aware 10, която се оказа истински сюрприз за феновете на продукта.

 / Lavasoft
 
28.03.2012. Avira защитава Android устройства и Mac-системи

Компания Avira - световно известен разработчик на програми за защита, анонсира два нови продукта, осигуряващи безопасна работа с компютри Mac и портативни устройства базирани на Android. Приложенията Avira Free Android Security и Avira Free Mac Security се предлагат абсолютно безплатно и предлагат на ползващите впечатляващ набор от възможности.

 / Avira GmbH
 
21.03.2012. Corel представя CorelDRAW® Graphics Suite X6

Най-новата версия включва поддръжка на Advanced OpenType® шрифтове, създадени от потребителя цветни хармонии, нови възможности за оформление на страници, вградена 64-битова поддръжка и подобрена работа с многоядрени процесори

 / Softkey

Новини 1 - 20 от 1331
Начало | Пред. | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Следв. | Край 

Вашата кошница е празна Кошница
Общо поръчки: 20 088 393
 
OpenID

Google ID
логин:
парола:
Регистрация
Забравили сте паролата?
 
Секция на клиента
Магазин
Помощ
За партньорите
Сервиз
Региони
 
 
Информация за контакт
0887336370
Пн Вт Ср Чт Пт
10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia)

Контакти

 
Задай въпрос на тех. поддръжка
Тех. поддръжка
 

Ние приемаме
Методи на плащане и други начини на плащане
 
Мейл листи
 
 
e-mail:
За мейл листите
Промени параметрите
 


NOD32 Antivirus
 
Win-RAR.bg
Win-RAR.bg
 
ВирусБлокАда - блокирай вирусите
Блокирай вирусите
 
 

Версия за печат
  |

Защитен режим
Reader32New_bg
Ако имате възникнали проблеми или въпроси, Вие можете да се свържете със службата за техническа поддръжка.

Тел. 0887336370, 071818870
от понеделник до петък 10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia), почивни дни събота и неделя
Контакти
Сайт за алтернативно решаване на спорове към Европейската комисия ОРС
Softkey page @ Google+


Продукт на фирма «Битрикс»
Разработено от
«Битрикс»

 
Copyright © 2001–2018 ЗАО «Софткей»