Софтуер

Страна:
Softkey Магазин за софтуер - цени, описания, изтегляне,
покупка на лицензирани компютърни програми
 
Намери софтуер: Пример: NOD32
 
Подробно търсене
 
Всички съвети

Софткей България набира дилъри!

Вие продавате или поддържате компютърна техника - станете дилър и предложете на своите клиенти над 3000 софтуерни и дигитални продукта. Операционни системи, антивирусни продукти, системни инструменти, игри, речници, карти за достъп, софтуер за PC, PocketPC и GSM телефони...
 
 
 

Corel представя CorelDRAW® Graphics Suite X6

21.03.2012 / Softkey

Най-новата версия включва поддръжка на Advanced OpenType® шрифтове, създадени от потребителя цветни хармонии, нови възможности за оформление на страници, вградена 64-битова поддръжка и подобрена работа с многоядрени процесори

 

София, България, 20 март 2012г. Днес Corel обяви старта на CorelDRAW® Graphics Suite X6, най-новата версия на своя най-важен графичен софтуер. С изцяло обновено типографско ядро, вдъхновяващи нови цветови стилове и хармонии и мощни инструменти за оформление новият пакет предлага на графичните професионалисти най-мощният и креативен инструмент досега. Фокусиран върху откриването на нови творчески възможности за дизайнерската общност, този важен ъпдейт предоставя подобрени работни процеси и производителност, като улеснява свързването между отделни активи и работата с водещи инструменти и технологии както за начинаещи, така и за опитни дизайнери. Това от своя страна им позволява да завършват проектите си с увереност.

 

Нашата CorelDRAW общност постоянно ни вдъхновява със своята креативност и многоликост. Нейните членове имат ключова роля в определянето на най-важните функции и подобрения, които ще помогнат за подобряването на дизайнерския процес и същевременно ще им позволи да демонстрират личния си автентичен стил“, каза Джон Фалсето, старши продуктов мениджър в CorelDRAW. “Искаме да осигурим на нашите потребители всички инструменти и опции, от които имат нужда, за да бъдат колкото се може по-креативни и продуктивни, за да успеят да представят своята визия и да вдъхновят други чрез работата си.”

Включените в най-новия пакет функции и многобройни подобрения са създадени, за да отговорят на нуждите на CorelDRAW потребители в широк кръг от индустрии, включително производство на рекламни знаци и табели, графичен дизайн, дизайн на дрехи и модни аксесоари, широкоформатен печат, маркетинг, печатарство, ситопечат, производство на грамоти и гравиране, автомобилни винилови стикери и др.

 

Най-важни нови функции и подобрения:

 • Поддръжка на усъвършенствани OpenType® шрифтове: Създайте красив текст с функциите на усъвършенстваната OpenType® типография като контекстуални и стилистични заместители, лигатури, орнаменти, вълнисти варианти и др.

 • Нови потребителски цветни хармонии: Променете цветовете накуп в хармония и анализирайте цветове и оттенъци, за да получите допълнителни цветови схеми.

 • Нов вградена 64-битова поддръжка и подобрена поддръжка на многоядрени процесори: Бърза обработка на файлове и изображения с до 50% по-висока скорост.

 • Нови творчески инструменти за векторно оформление: Добавете идейни ефекти с помощта на четири нови инструмента за векторно оформление – Замажи (Smear), Извърти (Twirl), Привлечи (Attract) и Отстрани (Repel).

 • Нови Styles Engine и Docker: Форматирайте бързо и опростете създаването, приложението и управлението на стилове за съвместимо форматиране при различни обекти.

 • Ново приложение Corel® Website Creator™ X6: Изградете и управлявайте уеб сайтове с лекота, като използвате Site Wizard, темплейти, drag-and-drop функционалност и безпроблемна интеграция с XHTML, CSS, JavaScript и XML.

 • Нов Smart Carver™: Премахнете нежеланите зони от изображението, като същевременно запазите неговата пропорция.

 • Подобрени възможности за страниране: Cъздайте дизайнерски оформления с лекота, като използвате нова и подобрена функция Master Layer, помощниците за подравняване, интерактивните рамкирания и много други.

 • Редизайн на Object Properties Docker: Спестете време, донастройте дизайн и получете достъп до настройките на обектите от едно централно място.

 

Хората търсят софтуер, който създава професионални резултати с лекота. Това е особено важно за онези, които разчитат на графичния софтуер в своята работа“, казва Катлийн Махер, старши анализатор в Jon Peddie Research. “CorelDRAW Graphics Suite е създаден точно за това и ние виждаме тази първоначална идея застъпена силно и в новата версия. Corel имат балансирани нови функции, които правят софтуера все така конкурентен за опитните дизайнери и същевременно новите потребители могат да се настроят и да работят с него бързо.“

 

Какво включва CorelDRAW Graphics X6:

 • CorelDRAW® X6, интуитивно приложение за векторни илюстрации и оформление на страници

 • Corel® PHOTO-PAINT™ X6, професионално приложение за редактиране на изображения

 • Corel® PowerTRACE™ X6, приложение за бързо и точно преобразуване на растерни във векторни графики с възможност за редактиране

 • Corel® CONNECT™, пълноекранен вграден организатор на съдържание, чрез който потребителите могат да търсят из цифровото съдържание на пакета и/или в локална или мрежова среда, на диск или от сървъри със стокова фотография като iStockPhoto® и Fotolia

 • Corel CAPTURE™ X6, опростено приложение за снимане на екрана

 • Corel® Website Creator™ X6, мощен софтуер за създаване на уеб сайтове с лекота

 

Потребителите също така получават 10 000 висококачествени clipart и дигитални изображения; 1 000 професионални безплатни цифрови снимки с висока резолюция; 1 000 OpenType шрифта, включително Helvetica®; 2,000 шаблона за автомобили; 350 професионално изработени шаблона; 800 рамки и схеми. Corel ще продължи да усъвършенства изживяването с CorelDRAW Graphics Suite X6, като ще предоставя още съдържание и функционалност през целия продуктов цикъл за потребителите на X6.

Всички физически версии на CorelDRAW Graphics Suite X6 в кутия включват подробно пълноцветно ръководство с твърди корици, което помага на потребителите с различен опит да започнат работа с лекота.

За пълен списък на всички функции, включени в CorelDRAW Graphics Suite X6 и за сваляне на 30-дневна тестова версия с пълна функционалност моля посетете www.corel.com/coreldraw.

 

Наличност и цени

CorelDRAW Graphics Suite X6 е наличен във версии на английски, немски, италиански, френски, испански, португалски и холандски.Версии на продукта на полски, чешки, руски, шведски, фински, унгарски и турски ще се появят по-късно през пролетта на 2012 година.

Предлагат се търговски лицензи и лицензи за академични цели на CorelDRAW Graphics Suite X6, които ще бъдат достъпни през мрежата от оторизирани търговци на Corel през март.Фирма:   Softkey

Списък на всички новини
Вашата кошница е празна Кошница
Общо поръчки: 20 086 053
 
OpenID

Google ID
логин:
парола:
Регистрация
Забравили сте паролата?
 
Секция на клиента
Магазин
Помощ
За партньорите
Сервиз
Региони
 
 
Информация за контакт
0887336370
Пн Вт Ср Чт Пт
10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia)

Контакти

 
Задай въпрос на тех. поддръжка
Тех. поддръжка
 

Ние приемаме
Методи на плащане и други начини на плащане
 
Мейл листи
 
 
e-mail:
За мейл листите
Промени параметрите
 


Win-RAR.bg
Win-RAR.bg
 
NOD32 Antivirus
 
ВирусБлокАда - блокирай вирусите
Блокирай вирусите
 
 

Версия за печат
  |

Защитен режим
Reader32New_bg
Ако имате възникнали проблеми или въпроси, Вие можете да се свържете със службата за техническа поддръжка.

Тел. 0887336370, 071818870
от понеделник до петък 10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia), почивни дни събота и неделя
Контакти
Сайт за алтернативно решаване на спорове към Европейската комисия ОРС
Softkey page @ Google+


Продукт на фирма «Битрикс»
Разработено от
«Битрикс»

 
Copyright © 2001–2018 ЗАО «Софткей»