Софтуер

Страна:
Softkey Магазин за софтуер - цени, описания, изтегляне,
покупка на лицензирани компютърни програми
 
Намери софтуер: Пример: DOSprn
 
Подробно търсене
 
Всички съвети

Софткей България набира дилъри!

Вие продавате или поддържате компютърна техника - станете дилър и предложете на своите клиенти над 3000 софтуерни и дигитални продукта. Операционни системи, антивирусни продукти, системни инструменти, игри, речници, карти за достъп, софтуер за PC, PocketPC и GSM телефони...
 
 
 

Проекта SoftKey е разработен с цел предоставяне на ползващите възможности за покупка и разпространение на софтуер. На сайта клиентите могат да закупят не само отделни компютърни програми, но и пакети програми, а също така да получат различни намаления и бонуси при покупка. С помощта на сайта производителите и авторите на софтуер могат да лицензират продадените програми, да добавят информация за тях в публичния каталог, ефективно да взаимодействат с регистрираните ползващи.

Сайта представлява система за лицензиране на софтуер, интернет-магазин с разширени възможности. Електронния каталог редовно се обновява, авторите постоянно добавят в него нови програми. Дилърските и афилиантские споразумения позволяват на авторите изгодно до разпространяват своите програми.

Системата постоянно контролира процеса на оформяне и плащане на поръчката, превода на парите от сметка в сметка и т.н.

Проекта позволява на авторите на програми да регистрират на сървъра собствени профили. Всеки регистриран автор може да добавя информация за своите програми в публичния каталог. На автора се дава възможност да формира пакети програми, в който могат да бъдат включени както негови собствени програми, така и програми на други автори. Собственика на профил може да публикува новини, да добавя сътрудници, да управлява пощенските съобщения и мейл листи.

На всички регистрирани ползващи се дава възможност да станат дилъри или афилианти на други автори. Дилъра може да купува програми на изгодни условия. Афилианта, помествайки линк към програма на автора в свой сайт може да получи процент от продажбата на софтуера.

Авторите, дилърите и афилиантите могат да си взаимодействат един с друг, да подписват партньорски споразумения. Такава възможност дава системата от договори, която ясно регулира всички отношения на ползващите сървъра и позволява избягването на спорове и разногласия между тях.

За проекта Софткей България:

17.08.2004 Фирма БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД изпраща официално запитване към ЗАО "Софткей" за създаване на българска локализация на Системата за лицензиране.

19.08.2004 След проведени разговори бе представен Бизнес план за развитието на пазара на софтуер в България в предприсъединителния период и началния период на членство на страната в Европейския съюз.

24.08.2004 Ръководството на ЗАО "Софткей" в лицето на г-н Феликс Мучник даде официално съгласие за начало на създаване на българска локализация на Софткей.

13.09.2004 Регистриран бе домейн www.softkeybg.com и стартираха работите по създаване на български Супермаркет за софтуер.

Авторите на софтуер в България ще получат уникалната възможност да бъдат представени на пазарите в Русия, Полша, Казахстан, Беларус и Естония.

Клиентите получават възможност да се запознаят, тестват и закупят софтуерни продукти от над 700 производителя, от бизнес софтуер до занимателни програми, създадени за различни операционни системи и всякакви устройства от мобилни до сървърни.

Проекта Softkey.ru и едноименното акционерно дружество ЗАО "Софткей" са създадени през 2001 година като служба за регистриране на shareware-програми. Първата версия на сайта www.softkey.ru започва да работи през декември 2001 година. С помощта и съдействието при проектирането, разработката, дизайна и стартирането на системата Софткей от страна на фирма "Битрикс", хостинг от страна на фирма IBS и проекта DATA FORT.

Каним за постоянно сътрудничество, клиентите, авторите и производителите на софтуер, дилъри и афилианти. Всички забележки относно работата на системата изпращайте на адрес: info@softkey.bg или на телефони 7181 8870, GSM 0887 336 370.

Управител на БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД представител на Софткей за България, Б. Кирилов.

Вашата кошница е празна Кошница
Общо поръчки: 20 087 999
 
OpenID

Google ID
логин:
парола:
Регистрация
Забравили сте паролата?
 
Секция на клиента
Магазин
Помощ
За партньорите
Сервиз
Региони
 
 
Информация за контакт
0887336370
Пн Вт Ср Чт Пт
10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia)

Контакти

 
Задай въпрос на тех. поддръжка
Тех. поддръжка
 

Ние приемаме
Методи на плащане и други начини на плащане
 
Мейл листи
 
 
e-mail:
За мейл листите
Промени параметрите
 


Win-RAR.bg
Win-RAR.bg
 
NOD32 Antivirus
 
ВирусБлокАда - блокирай вирусите
Блокирай вирусите
 
 

Версия за печат
  |

Защитен режим
Reader32New_bg
Ако имате възникнали проблеми или въпроси, Вие можете да се свържете със службата за техническа поддръжка.

Тел. 0887336370, 071818870
от понеделник до петък 10:00 - 16:00 ч. (GMT+2, Sofia), почивни дни събота и неделя
Контакти
Сайт за алтернативно решаване на спорове към Европейската комисия ОРС
Softkey page @ Google+


Продукт на фирма «Битрикс»
Разработено от
«Битрикс»

 
Copyright © 2001–2018 ЗАО «Софткей»