За проекта

Ние не продаваме просто софтуер,
ние продаваме време!

За проекта Софткей България:

17.08.2004 Фирма БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД изпраща официално запитване към ЗАО "Софткей" за създаване на българска локализация на Системата за лицензиране.

19.08.2004 След проведени разговори бе представен Бизнес план за развитието на пазара на софтуер в България в предприсъединителния период и началния период на членство на страната в Европейския съюз.

24.08.2004 Ръководството на ЗАО "Софткей" в лицето на г-н Феликс Мучник даде официално съгласие за начало на създаване на българска локализация на Софткей.

13.09.2004 Регистриран бе домейн www.softkeybg.com и стартираха работите по създаване на български Супермаркет за софтуер.

Авторите на софтуер в България ще получат уникалната възможност да бъдат представени на пазарите в Русия, Полша, Казахстан, Беларус и Естония.

Клиентите получават възможност да се запознаят, тестват и закупят софтуерни продукти от над 700 производителя, от бизнес софтуер до занимателни програми, създадени за различни операционни системи и всякакви устройства от мобилни до сървърни.

Проекта Softkey.ru и едноименното акционерно дружество ЗАО "Софткей" са създадени през 2001 година като служба за регистриране на shareware-програми. Първата версия на сайта www.softkey.ru започва да работи през декември 2001 година. С помощта и съдействието при проектирането, разработката, дизайна и стартирането на системата Софткей от страна на фирма "Битрикс", хостинг от страна на фирма IBS и проекта DATA FORT.

09.12.2018 Софкей България премина към система за доставка на софтуер управлявана изцяло от БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД.

Всички забележки относно работата на системата изпращайте на адрес: info@softkey.bg или на телефони +359 7181 8870, GSM +359 887 336 370.

Управител на БОРИСЛАВ КИРИЛОВ ЕООД представител на Софткей за България, Б. Кирилов.