Първи впечатления от Bitrix24.Boston

Всеки 6 месеца екипът на Bitrix24 показва нова версия на продукта. Винаги част от нещата са готови за презентацията, а друга част са планирани да бъдат пуснати.Вече могат да се ползват:
- Канбан на задачите по срокове. Екипите ползващи активно задачи в Битрикс24 отдавна търсеха удобно подреждане по крайна дата. Просрочени, За днес, За седмицата, За месеца. Вече ясно може да види когато първата колонка не е почистена как задачите от днес напъват да я попълнят.
- Задачи в календар. Могат да се пренасят лесно с мишката и така да им се променя крайната дата.
- Нов редактор за чек-листа в Задачи. Всяка точка от чек-листа може да има свой отделен помощник и свой наблюдател, да съдържа прикрепени файлове и да бъде местен в друг чек лист. Така шаблон на Задача може да бъде използван за по-сложни работни процеси с повече участници.
- Динамични блокове в Bitrix24.site. В конструктора за сайтове вече може да се показва динамично съдържание без да се редактира. Достатъчно е да се създаде нов пост в Активната лента на работна група за публикации и сайтът вече получава своето ново динамично съдържание.
- Най-накрая два от най-популярните месинджъри по света стават достъпни в Отворени линии - WeChat и WhatsApp.
- и екстравагантната изненада на Битрикс24 в този релиз :) - Стресирани ли са сътрудниците на работното място? С удобно мобилно приложение всеки може да измери какъв е физическия му тонус на работното място. Може да покаже или да не показва резултата, но ако иска да получи спешно платена отпуска е добре да поработи усилено.