Ефективна защита Norton за компютри PC, Mac®, смартфони и таблети

Описание на софтуера: Norton Security

Бъдете защитени в интернет, където и да сте!
Възможността да изследва света на информационните технологии без страх и опасения е право на всеки човек. Цялата дейност на Norton е насочена към осигуряване на комфортна работа в дигиталният свят.

Norton има повече източници на информация, аналитични възможности и ценни знания.

Колко време е нужно на вредоносната програма, за да зарази чисто нов компютър? Вероятно, съвсем малко, ако използвате безплатна програма за защита.

Хакерите и кибер престъпниците ползват цял арсенал с инструменти за получаване на достъп до лична информация и постоянно усложняват своите атаки. Безплатните продукти за безопасност просто нямат необходимите ресурси за своевременно отстраняване на новите заплахиз.

Друга работа е Norton. Заплахите стават все по опасни, а защитата на Norton по-ефективна. Специалистите в областта на безопасността на Norton денонощно анализирт новите заплахи за да откриват нови начини за защита на компютрите.  

Услуги на Norton за безопасност редовно заемат челните позиции в световните рейтинги.

Клиентите на Norton получават предимства заради уникалната комбинация от опите и отдадеността на специалистите. Norton Security от година на година превъзхожда конкурентите, което се потвърждава от резултатите в независимите сравнителни тестове. Norton е лидер по брой награди «Editors’ Choice Awards» от PC Magazine.

Какво означава това за вас? Купувайки Norton Security, вие получавате един от най-добрите продукти за осигуряване на безопасност от предложените на пазара. Това е толкова ясно.